وبلاگ آشپزی هستیا
نويسندگان

            

 

مربای پرتقال

 

مواد لازم :

1 کیلو پرتقال بدون هسته ، 6 لیوان (1.5کیلو ) شکر ، 3 لیوان آب ، 1 ق.م. جوهرلیمو یا 1.5

ق. غ. آب لیمو .

 

طرز تهیه :


پوست پرتقالها را با قسمت ریز رنده یا چاقو کمی میساییم طوریکه یک لایه از قسمت رنگیش

برداشته شود اما کمی نزدیک به لایه سفید باقی بماند .

پرتقالها را درون قابلمه ای ریخته آب میریزیم تاجاییکه  روی پرتقال ها را بگیرد .

یک شبانه روز پرتقالها را در آب نگه میداریم ودر این بین 5-4 بار آبشان را عوض میکنیم

تا تلخی آنها گرفته شوند .

(روش دیگر برای گرفتن تلخی پوست پرتقالها :

پرتقالها را 45 دقیقه در آب میجوشانیم .

آب را دور ریخته 35 دقیقه دیگر نیز مجدداً میجوشانیم و باز هم آبش را دور میریزیم .

میگذاریم سرد شوند .)

پرتقالها را حلقه حلقه میبریم و درون قابلمه ای متوسط ،چیده شکر را رویشان میریزیم .

4-3 ساعت صبر میکنیم تا آب پرتقال ها درآید .

جوهر لیمو یا آبلیمو را نیز افزوده روی  حرارت متوسط  میگذاریم تا شکر حل شود.

در صورت دلخواه 1 ق.م. وانیل یا 1عدد دارچین خشک نیز می افزاییم تا معطر شود .

بعد از جوش آمدن ، 10دقیقه دیگر نیز میجوشانیم سپس شعله را کم کرده ،8-7 دقیقه دیگر

نیز حرارت میدهیم .

حرارت را خاموش کرده ، میگذاریم خنک شود .

دارچین را خارج کرده مرباها را درون ظرف ریخته ،در ظرف  را محکم میبندیم .

در یخچال یا جای سرد وخنکی  نگهداری میکنیم .

 

[ دوشنبه ٢٤ بهمن ۱۳٩٠ ] [ ٢:٤۸ ‎ب.ظ ] [ هستیا ارشدی ]
درباره وبلاگ

سلام .خوش اومدین .براتون منوهای مدرن اما خیلی راحت و شیکی گذاشتم .امیدوارم به دردتون بخوره . اگه غذایی خواستین یا انتقادی داشتین لطفاً به م بگین . دوستتون دارم ومر30.
موضوعات وب
امکانات وب

دریافت كد ساعت
تصاویر زیباسازی نایت اسکین

كد بارش قلب


http://roozgozar.comhttp://roozgozar.comhttp://roozgozar.comhttp://roozgozar.comhttp://roozgozar.comhttp://roozgozar.com